Da li ste ikada probali regvet, ili bolje pitanje da li ste ga jeli u sendviču sa dimljenom oradom? A što kažete na kravlju skutu u kombinaciji sa dimljenom oradom i kavijarom? Zvuči zanimljivo, zar ne 🙂 ?

Za sve ljubitelje sendviča, koji se ne boje napraviti odmak od klasičnih “sendvič” namirnica, jedna savršena kombinacija koja spaja spojivo sa nespojivim:) Naravno, ne bi to bilo to, bez Zvijezda majoneze, bez koje je svaki sendvič bezveze 🙂

SASTOJCI

2 žličice Zvijezda majoneze

2 žličice Zvijezda hrena (oštar)

1 crno pecivo sa sjemenkama

1 file dimljene orade

nekoliko listova regveta

1 rotkvica

1 list mladog luka

1 žlica kravlje skute

1 žličica crnog kavijara

1 kom celera

POSTUPAK:
Zvijezda majonezu i hren pomiješajte kako biste dobili umak. Pecivo prerežite na pola te na donju polovicu namažite umak ( ostavite jednu žlicu umaka za preljev na kraju). Na umak posložite listove regveta. Ako ne znate što je regvet pitajte baku ili “kumicu” na placu, one će sigurno znati  🙂 To je mladi list maslačka koji okusom podsjeća na radič. Na regvet stavite file dimljene orade i pospite ga rotkvicom koju ste prethodno narezali na tanke kolutove. Skutu izmrvite i rasporedite po rotkvici. Duž cijelog sendviča rasporedite kolutove mladog luka i trakice celera. Za kraj dodajte preostali umak i u male hrpice rasporedite kavijar.
 Dobar tek , uživajte u Morskoj zvijezdi.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *